Udruga Agora poziva na sudjelovanje u projektu "Budi vani, budi aktivan, budi primjer"

Udruga Agora poziva na sudjelovanje u projektu za mlade u dobi od 14 do 20 godina s područja Duge Rese.

Projekt "Budi vani, budi aktivan, budi primjer!" realiziran je uz financijsku potporu Karlovačke županije i Savjeta mladih Karlovačke županije. Projekt će omogućiti aktivno sudjelovanje djece i mladih s područja grada Duge Rese i bliže okolice u sportskim i plesnim radionicama uz stručno vodstvo i to na vanjskim vježbalištima i plesnim podijima uz predivni krajolik rijeke Mrežnice. Projektne aktivnosti će se provoditi od 16. srpnja do 16. kolovoza, u periodu u kojem je većina sportskih klubova na ljetnoj pauzi. U cijeli program aktivne tjelovježbe bit će uključena i 2 informativna predavanja s ciljem informiranja djece, njihovih roditelja i šire javnosti o važnosti tjelesne aktivnosti, pravilne prehrane i pozitivnim učincima istih na rast i razvoj sretnih pojedinaca.

U projektnim aktivnostima planirano je sudjelovanje 40ero polaznika, 20 na sportskim i 20 na plesnim aktivnostima. Sudjelovanje je besplatno, svi rekviziti su osigurani, radionice se odvijaju pod stručnim vodstvom, a polaznici koji budu prisutni na 70% aktivnosti dobiti će Certifikat o sudjelovanju na projektu.

Prijave (SPORT ili PLES ime, prezime, dobi) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 14. srpnja 2014