Održan seminar UNDP-a i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

U utorak, 17.06.2014. godine u Demokratskom rasadniku Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva održao je seminar na temu „Europski socijalni fond u kontekstu lokalnog razvoja“.
Seminar je namijenjen korisnicima iz sva tri sektora (javni, privatni i civilni), a za cilj ima bolje informiranje korisnika o mogućnostima korištenja Europskog socijalnog fonda u svrhu integriranog lokalnog razvoja.
Na seminaru su kao izlagači sudjelovali Aleksandra Janjić, razvojna direktorica iz Organizacije za građanske inicijative iz Drniša koja je održala predavanje na temu „Europski socijalni fond – mogućnosti u Hrvatskoj, kako ga koristiti u kontekstu cjelovitog lokalnog razvoja?“, Brigita Kruder, direktorica Ljudske univerze Slovenska Bistrica koja je korisnike provela kroz primjere provedbe Europskog socijalnog fonda u kontekstu lokalnog razvoja u Sloveniji te Jana Trošt, regionalna savjetnica UNDP-a za pristupanje Europskoj uniji, koja je govorila o bugarskom iskustvu u provedbi Europskog socijalnog fonda s posebnim naglaskom na zapošljavanje i lokalni razvoj.